Kaart wordt geladen...

Date(s) - 12 januari 2017

Stichting Netwerk Roemenië

Categorieën Geen Categorieën

Komende donderdag 12 januari komt het uit Roemenië afkomstige echtpaar Catalin en Magda Palko een presentatie geven over hun werk en hun leven in een arme Roma-gemeenschap in Soard, een dorpje dichtbij Sighisoara.

Toen Catalin en Magda Palko aangaven om in samenwerking met de Mana- kerk uit Sighisoara opnieuw te willen gaan beginnen met kinderopvang, was de SNR daar heel enthousiast over want het is één van zijn speerpunten om bij te dragen tot ontwikkeling binnen de Roma- gemeenschap.

Iedereen die geïnteresseerd is in wat deze mensen te vertellen hebben in woord en beeld, is welkom vanaf 19.15 uur aan de Irisstraat 2 in Hippolytushoef. Aanvang presentatie 19.30 uur. De toegang is gratis. Voor koffie en thee wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.